Eurovix

logo-eurovix-bc

Aplicatiile principale a tehnologiilor Eurovix in agricultura:

  • Restaureaza procesele naturale de refacere a fertilitatii solului
  • Reduce afectarea recoltelor datorita nestabilizarii ingrasamintelor organice
  • Accelereaza si optimizeaza procesele de biodegradare si humificare a reziduurilor organice
  • Favorizeaza degradarea poluantilor chimici
  • Creste rezistenta plantelor la conditiile meteo nefavorabile
  • Imbunatateste productia atat in termeni de cantitate cat si de calitate
  • O gama larga de produse pot fi folosite in ecoagricultura
Biopromoter Eurovix Azot organic (N) 3%
Fosfor total (P2O5) 6%
Oxid de potasiu (K2O) 1%
Oxid de calciu (CaO) 8%
Oxid de magneziu (MgO) 2%
Fier total (Fe) 2%
Carbon organic (C) 18%
Biopromoter este un ingrasamant organic bioactivator bogat in macro si micro elemente, acizi humici si fulvici, care contribuie la imbogatirea structurii solului.
Este ideal pentru fertilizarea de baza in sere, solarii, capsuni, livezi, vita de vie, etc. prin aplicare la baza plantelor.

Mai multe informatii
euroligo Azot organic (N) 5%
Carbon organic (C) 10%
Zinc (Zn) 1%
Mangan (Mn) 0,5%
Fier (Fe) 0,5%
Bor (B) 0,1%
Molibden (Mo) 0,01%
EUROLIGO este un ingrasamant natural azotat (N) 5% cu microelemente care va permite sa efectuati o actiune bio-vitalizanta pentru a preveni deficientele principalelor microelemente.

Mai multe informatii
microhumus Azot organic (N) 1,5%
Oxid de potasiu (K2O) 4%
Carbon organic (C) 12%
Bor (B) 0,01%
Cupru (Cu) 0,002%
Fier (Fe) 0,5%
Mangan (Mn) 0,5%
Molibden (Mo) 0,01%
Zinc (Zn) 0,002%

Microhumus Complex este un ingrasamint natural lichid care contine molecule humice si un complex de macro si microelemente nutritive.

Mai multe informatii
eurodual Azot organic (N) 3%
Calciu (Ca) 8%
Magneziu (Mg) 2%

Eurodual Ca-Mg este un ingrasamant natural continand azot organic (N) 3 % si elementele calciu si magneziu in forma asimilabila optimizand activitatile vegetative ale plantelor si de prevenire a carentelor.

Mai multe informatii
biokalium Azot organic (N) 2,5%
Oxid de potasiu (K2O) 6%
Carbon organic (C) 13,5%

Biokalium este un ingrasamant organic cu un continut de potasiu (K2O) 6% marind rezistenta culturilor la factorii nefavorabili (boli, ger).
Contribuie la legarea fructelor, marire, si coacere.

Mai multe informatii
amminostim-bio Azot organic (N) 6%
Aminoacizi 38 %
Amminostim Bio este un ingrasamant azotat natural bogat in aminoacizi liberi si oligopeptici. Este un excelent biofertilizant bogat in factori nutritionali in special pentru culturile intensive cat si pentru fructe si legume. Compozitie: Azot (N) organic solubil in apa 6%, aminoacizi 38%.
Mai multe informatii

euroalg
Carbon organic (C) 10%
Azot organic (N) 1%
Substanțe organice cu greutate moleculară sub 50 kDa 30%
EUROALG S este un ingrasamant natural pe baza de extracte de drojdie si extracte concentrate de alge Ascophillum.
Mai multe informatii

eurohumic
Acizi humici 45% s.u
Acizi fulvici 1,38% s.u
EUROHUMIC este un extract humic de calitate pentru toate tipurile de culturi. Imbunatateste caracteristicile fizico-chimice ale solului. Creste capacitatea de schimburi cationice si disponibitatea nutrientilor.
Stimuleaza dezvoltarea si functionaliatea radacinilor.
Mai multe informatii

eurohumic
Azot organic (N) 1,5%
Potasiu 4%
Microhumus simplex este un produs natural pe baza de extrase vegetale fermetate. Indicat pentru optimizarea aportului de substante organice si humice solubile pe terenurile sarace in substante organice si cu activitate microbiana scazuta.
Mai multe informatii

eurofer2
  EUROFER este un produs natural de inalta calitate, ce contine azot organic (sub forma de aminoacizi liberi si oligopeptide) si microelementul FIER in forma usor de asimilat de plante intrucat formeaza un complex si este vehiculat eficient de aminoacizi. Produsul permite realizarea unei actiuni bio-vitalizante valabile optimizand activitatile vegetative ale plantei si previne si se ingrijeste eficient de clorozele ferice.
Mai multe informatii
micotric-l   Micotric L. este un produs inovativ obtinut prin tehnologii de avangarda. Imbunatateste echilibrul microbiologic al solului sporind rezistenta naturala a plantelor la stress atat de natura biotica (putreziciuni, patogeni, etc) cat si de natura abiotica (termic, nutritional, excese sau lipsa apei sau a fertilizatorilor, fitotoxicitate, etc).
Mai multe informatii
eurobor
  EUROBOR este un produs natural de inalta calitate, ce contine azot organic (sub forma de aminoacizi liberi si oligopeptide) si microelementul Bor in forma usor de asimilat de plante intrucat este vehiculat eficient de complexele de aminoacizi.
Produsul permite realizarea unei actiuni bio-vitalizante excelente asupra plantei.
Mai multe informatii
Euroactiv Agro   Euroactiv Agro este un bioactivator special dezvoltat pentru regenerarea terenurilor foarte exploatate, caz intalnit frecvent in culturile intensive. Are in compozitie extrase vegetale naturale, biocatalizatori minerali, microflora selectionata din fermentatii controlate si componenta enzimatica naturala.
Mai multe informatii
euroradix   Euroradix este un bioactivator concentrat pentru seminte. Produsul contribuie in mod eficient la reactivarea proceselor naturale de fertilitate, reducand daunele cauzate culturilor de reziduuri de produse chimice si excese de salinitate, precum si de aportul de substante organice care nu sunt mature sau bine stabilizate.
Mai multe informatii
Euroactiv Mix NP   Euroactiv Mix NP este un ingrasamant / bioactivator organic-mineral N-P 8,5-32 microgranulat special studiat pentru regenerarea terenurilor obosite.
Este utilizat in mod special pentru fertilizarea culturilor de porumb si floarea soarelui.

Mai multe informatii